Larm.

Idag har jag mest bara varit.

Satte igång ett larm på stan. Hoha:)
Tänkte inte så mycket utan jag ville gå ut den snabbaste vägen.. men där fick man tydligen inte gå ut, så då började det tjuta. ooops.

Less.

Jag blir så less på allt!! Varför inte bara stanna hemma och sitta och ruttna.
Det är lika trevligt det.

Oj, måste tillägga att jag började inte gråta för att Chrille var dum mot mig
snarare snäll:)


Det är roligt att ta kort:)

Underbart.

Det finns verkligen inget bättre än lov! Det är så underbart så att jag får en tår i ögat.

I måndags var det dags för den traditionella utgången. Hade hyffsat skoj. Träffade Athena som jag inte träffat på evigheter, hon är au-pair i Irland så det var verkligen trevligt att höra hur hon har det där osv:) Sen träffade jag Hylte som jag helt klart har saknat! Träffade även Chrille, det var trevligt även om han fick mig att gråta. Får ju inte glömma Sofia! Henne var det länge sen man träffa, hon hade en del roliga saker att berätta!:)  
Sen träffade jag så klart en massa andra som jag inte träffat på evigheter.
Nu blev det lite för mycket träffat, träffade och trevligt. Ska tona ner på det.

Igår var det dags för stadsmatcherna. Alltid lika trevligt att se på innebandy:)

Idag har jag varit på stan, klippt mig och sett på lite mer innebandy med Anna och Edit. Yeah!:D

mika&sannan
Mika och Sanna var då på G i måndags!:)

Julafton.

Jag hade en riktigt bra julafton, riktigt bra!:P
Och hur mysigt var det inte med all snö?

Jag fick många bra julklappar, bland annat duntäcke, dunkudde och duntofflor.. nu behöver jag inte frysa nå mer:)
Sedan fick jag pengar, "presentkort", örhängen, smink en 10års dagbok med mera.
Mycket bra:P

mammaa
En glad mamma:)

Pepparkakshus.

Vaknade 12.30 i morse. Det var verkligen hur skönt som helst att sova så länge! Vet inte när jag gjorde det sist. Och för första gången så har jag julkänsla:)

Idag har jag mest bara latat och busat.

Har nyss bakat pepparkakshus, men jag tycker väl att det mer ser ut som en fågel:P

pepparkakshus
Eller vad säger du?:)

Vinnare.

Jasi, jag orkar inte redigera det förra jag skrev. Men jag var inte helt nykter då jag skrev det är är allt jag kan säga:)

I måndags hade vi träningsmatch mot KAIF. Yes, vi vann! Det blev 3-2. Vi är helt klart mycket bättre än dom på att spela, men jag måste erkänna att dom är det bästa laget på att springa och grisa.

I tisdags hände det nog inte så mycket.. jag bara var.

Igår var det då dags för den traditionella innebandycupen på skolan. Nu var det dags att vinna för fjärde gången. Jag vet inte hur mycket folk har snackat om oss i veckan. Vi är verkligen en hatad klass då det gäller innebandycupen. Ingen förutom vi och våra kära klasskamrater ville se oss som segrare. Många sa att iår skulle någon vinna över oss. Matcherna igår spelades 1x10. Första matchen igår var mot några ettor, vi vann stabilt med 3-0. Andra matchen var mot några tvåor, de gjorde första målet men då det var 3 minuter kvar lyckades vi göra 2 mål så då var vi vidare till semin. 

Idag var det dags för semin (1x15min.), det var mot Spid1:an. De laget som i alla fall jag kände kunde ta segern från oss. Det var en spännande match, vi gjorde 1-0 men de kunde snabbt kvittera till 1-1. Men så duktiga som vi är så lyckades vi tillslut vinna med 2-1. Nu var det dags för final mot samhällsekonomi 3:orna.
Skulle vi kunna leva upp till våran skylt? Skulle vi vinna i år också?
Se & Lär

Jora, klart att vi kunde leva upp till den. Finalen spelades 2x10 och vi vann med 1-0, men 3:orna hade aldrig någon bra chans till att kvittera så det var inte lika spännande som mot Spid1:orna.
Ajja, sak samma. Vi VANN!!:D Vi fick applåder av publiken, det var trevligt för det fick vi inte förra året då vi vann. Så mycket älskade folk oss då.
Det var en perfekt start på jullovet.

Fick till en riktigt fin fråga idag till Fanny - "Har dom ingen buss på toan då"?
Men inget slår Saras kommentar - "Gratis är dyrt".

Jaa, jullov:D Men jag har ingen julstämning. Vad ska jag ta mig till?

Varför..

Lagfest ikväll då. Det var skoJ!:)
Sedan for vi ut.. höm höm. Jag har dåligt samvete för att jag lämnade Edit och Anna. Illa.
Varför gick jag ens in på folkparken? Jag visste att det skulle bli tråkigt... men ändå.
BLÄÄÄ!!!!!!
När ska jag sluta bry mig om vad andra tycker? AH!! Jag blir galen.
Då jag gick dit där mamma skulle hämta upp mig så gick jag och pratade med några. Svenskar var dom inte i alla fall.. haha och jag började prata som dom. Huvva!


Nu sitter jag här och mår inte toppen. Ojoj.

Ibland undrar jag hur jag ska klara av att "flytta" till ett annat land. Men sådana här kvällar längtar jag bara tills jag far.

Nästa gång jag är inne här så kommer jag helt klart att vara nykter och det innebär att jag kommer att redigera det jag nu har skrivit.

Julklappar.

Igår hände det inte mycket.
Idag hände det inte mycket.

Men jag är snart klart med julklappshandladet:)
Det är ju nästan bara en vecka kvar nu. Det är hemskt vad tiden går fort!

Sitter och lyssnar på två låtar,  om och om igen.
Jag har inte så mycket till liv.

Gratis sms idag.
Blev väl 10st idag. Jag måste skärpa mig!

Telefon.

Mina föräldrar är ju nästa tragiska. Vi har datorn i skrubben och just utanför hänger en telefon. Ringer det så är det bara att rulla på stolen en meter och sen kan man svara. Nu är det så att vi har fått nått snabbare internet tjafs. Så vi "fick över" ett telejack. Så nu har vi en telefon 10cm från datorn. Det är tragiskt.



Man blir ju bara latare och latare.

Typiskt.

Igår då jag satt på bussen på väg till skolan stannade vi till vid campus. Jag ser en äcklig gubbe som kliver på, kollar runt axeln för att se om det finns nå platser lediga så att han kan få sitta själv. Det fanns det.. många! Men näe, det är klart att han ska sätta sig brevid mig även om det finns tusen andra lediga platser! Han luktade äckligt! Ahhh! Men jag hade tur, behövde bara stå ut med lukten ca. 150m. Sen fick jag gå ut och andas frisk luft. Underbart! 

Det blåste ganska mycket igår, så mycket så att jag fick ont i skallen. Så det blev ingen träning för mig inte:( Jag somnade strax efter 22.00. Dvs. riktigt tidigt. Men det var skönt att få sova länge. Var riktigt pigg i morse då jag vaknade. 
Men det är klart. Det första vi ska göra på skolan är att läsa är typ 8 A:4 fulla med text. Jippi, då blir man ju ännu piggare. Sen var det dags för en timmes hål. Jippi, då blir man ju ännu piggare. Efter det skulle vi se på luciatåget. Hur kan man sjunga så fint? Helt underbart! Men det är klart att det är helt mörkt och några ljus som brinner. Jippi, då blir man ju ännu piggare. Huvva. Så just nu sitter jag här och funderar om det är så smart att fara ut och köra bli då man är i det tillståndet som jag är. 

Ajja, jag far ändå! Tjing!

lucia
Världens snyggaste lucia;)

  

Mitt liv.

Det känns som att det inte händer så mycket i mitt liv. Men ändå orkar jag inte skriva här. Det är ju nästan tragiskt. Fast idag kände jag längtan av att skriva här, ironi.
Måste ju uppdatera alla om mitt underbara liv:) Mer ironi.

I tisdag for jag som sagt till Luleå för att hälsa på Sanna:) Mika var så snäll som åkte samma buss som mig istället för att åka den som gick 05.40 nästa morgon. Alltid trevligt med sällskap:)
Gick på stan på onsdan. Efter några timmar hittade jag mitt paradis. Alla som känner mig riktigt väl kan lista ut vad det var för slags affär. Det var en smyckesaffär. Allt kostade 19.00 eller så fick man handla 8 betala för 5, då blev det 12kr st. Hur billigt som helst!! Det fanns minst 500par örhängen. Helt otroligt:) Gud vet hur länge jag var där inne. Vill dit igen! 
Det blev en riktigt trevlig och lyckad tur till Luleå. Tack Sanna och Mika:) 

I torsdags var det alltså dags igen. Gratis sms. Skulle jag skicka mer än 59 sms den här gången?
Det blev bara 30 och jag stod bara för 25 av dom, Josse skickade de andra 5. Det var mycket dåligt gjort av mig. Trodde att jag kunde bättre än så:P 
Efter att jag varit hemma en stund efter skolan så for jag till Edda för att se innebandyn med Josse och Kajsa. Innebandygymnasiet hade match, 3:orna - 2:orna. En match som man inte bara fick missa. Speciellt då man har lagkamrater i båda "lagen":) Det blev en spännande match som faktiskt 2:orna vann med 9-4 om jag inte minns helt fel.

Igår gjorde jag inte så mycket. Det enda som kan nämnas var väl att jag steg upp klockan 08.00 för att gå ner och sova i våran nya soffa. Den är så skön!!!

Idag vaknade jag klockan 10.00 utan någon väckarklocka. Helt otroligt.


Räddad.

Igår så hade vi alltså match borta mot Vindeln. Då vi kom dit så var det ryska konståkerskor som tränade på sina hopp och konster på planen. Hur kan man vara så vig? Jag tappade hakan.
Det blev en förlust med 5-4:( Vi var så nära att få en poäng, men jag är glad att jag inte var inne på 5-4 målet!

Kom hem och letade desperat efter någon som ville stå i kö med mig imorgon för att köpa ut biljetter till annandan. Hittade tillslut Mika. Jag blev överlycklig!!:D

Idag hade vi bara en lektion, så jag slutade 09.40. Det var skönt! Kom hem och gjorde inte så mycket. Tillslut blev jag så trött att jag orkade inte vara vaken. Somnade vid 14.00 och hoppades på att pappa skulle väcka mig då han kom hem vid 15.00. Jag vaknade 16.45. Ingen hade väckt mig!!:(

Medans jag åt mat ringde Sanna och kom med en riktigt bra nyhet. Hennes kusin kunde fixa biljetterna till oss. Så jag behöver inte stå i kö imorrn. Helt UNDERBART!!:D

Imorgon sticker jag till Luleå. Längtar!!:)

britta&anna
Britta och Anna i bussen. Vi åkte sambulans, så det fanns mycket
utrymme där bak att leka på:P Fanns även två sängar att sova i.

Spännande.

Hade en riktigt trevlig kväll igår, tack Emelie, Ida, Anna, Maria och Emma:)
Det blev myspys med idol. Spännande var det också. Jag var ändå lugn.
Mig spelade det inte roll vem som vann, men alla andra hejade på Sebbe, så de
var väl inte lika glada som mig då vinnaren korades:)

Idag steg jag upp 08.40. Det var jobbigt! Först tänkte jag att det var skola och då bestämde jag
mig för att ta sovmorgon. Men det kändes inte rätt, det var nått som inte stämde. Då kom jag
på att jag skulle till Nordanå och ha innebandy med småbarnen:)
Det var roligt, men jag blev riktigt trött i slutet. Jag var trots allt där i 3h.

Nu sitter jag och vill bara sova, men då kommer jag inte kunna somna ikväll.
Sånt är jobbigt.


AnnaK
Anna
Ingen kan säga att Idol inte är spännande.

59 sms.

Idag var det som sagt gratis att skicka sms om man har telia. Jag skickad som aldrig förr, tyvärr skicka jag bara 59 st. Jag ville skicka 100:)
Förstå hur mycket pengar man sparar på att skicka då det är gratis!

Nu kom jag att tänka på en sak. Finns det nån mer än mig som stör sig på att folk säger tjäna istället för spara. Det är två helt olika saker!
Och hur många reklamer använder inte ordet tjäna för att locka folk? Jag blir arg!!

Ajja, åter till vardagen.
Ikväll kommer Emma, Anna, Emelie, Maria och Ida hit. Det blir myspys med Idol. Trevlig:)