Here I come.

Hade inte inställt mig på att jag skulle till Umeå i helgen, men nu blir det av än då. Det blev en hel del billigare än vad jag trodde det skulle bli. Here I come Emma!:P
Känner mig kanske lite, lite stressad, men det ska nog gå fint:) Sen får vi se om jag far hem lördag eller söndag, men hur som helst så ska det bli trevligt. Ska bli en hel del tjejsnack:P

Saik vann idag. Trevligt värre. Känns bra detta år, men jag vill inte säga för mycket.

Loesje

"Alla vill över där staketet är som lägst. Den klokaste väntar tills alla andra har trampat ner det."
"Alla människor är färgade. Annars skulle man inte se dem."
"Livet är som ett timglas. Man måste vända det upp och ned lite då och då."
"Var dig själv, det finns redan så många andra."

Elmer Diktonius.

"Den vanligaste förfalskningen - att förfalska sig själv"
"Jag var starkast när jag skrattade åt min svaghet"
"Pengar är som gödsel. De gör endast nytta om de sprids"
"Att aldrig ångra det man gjort. Men det man icke gjort"

Hagamannen.

Har aldrig varit rädd för hagamannen men det är ändå trevligt att han är gripen.
Om man kollar på polisens fantombild så påminner hagamannen lite om Justin Timberlake.
Eller är jag ensam om att tycka det?

hagamannen 


10-12år

Japp, mina vantar är till barn som är mellan 10-12år. 
Jag ska alltså fylla 20 och går runt med vantar för 10-12åringar.
Mohaha.

Sommartider.

I lördags/söndags var det då dags för "Sommartider hej hej, sommartider"
men idag skulle jag vilja sjunga "Jag ser det snöar, jag ser det snöar".

Idag har det varit snöstorm, snöat heeela dagen. Har väl snöat uppemot 4-5dm.
JIPPI! Jag känner verkligen att sommaren är på väg.

Det är söndag, det säger allt..

Det är söndag och klockan är 22.35, jippi! Varje söndagskväll är jag deppig. Kan inte riktigt förstå varför det är söndagskvällar som får mig att känna så här. Det skulle lika gärna vara på fredagar då helgångesten dyker fram, men icket.

I fredags då jag skulle sova dök en massa tankar upp om mig och livet.
Jag har kommit fram till att jag har vuxit, jag, Malin har vuxit inombords. Fråga mig inte hur det gick till, för det vet jag inte. Saker som jag tog åt mig av förr skiter jag i nu. Just nu känner jag bara att jag är jag. Jag ser saker från mitt perspektiv och inte från andras. Det känns helt underbart.

Däremot är min rädsla för att bli sårad fortfarande lika stor. Vågar inte släppa in någon i mitt liv. Säger jag för mycket blir jag så förvandlas min sårbarhet till ilska. Jag säger dumma saker, jag sårar andra för att själv inte riskera att bli sårad. Jag hatar det! Får hoppas att det förändras bara över en natt eller så.

Klockan är nu 23.21, jag är inte snabb.

Lyssnar på långsamma tragiska låtar. Vill bara gråta ut, för vad vet jag inte.

Jag vet inte för vem jag lever, men jag lever ändå.
Kanske är det för ljuset i tunneln eller kanske, bara för mig själv.


Kalkrleöoe.

Shoihoih, tankarna flyger verkligen hit och dit.

-Varför är hon ledsen? Jag vill veta.
-Det kändes som att jag fjäskade, gjorde jag det?
-Vad är det hon inte vill berätta?
-Varför gjorde hon narr av allt jag sa? Vad är hennes problem?
-När började jag känna så här? Kom det över en natt? Jag känner mig mogen,
 jag tar inte längre åt mig av allt. Jag är den jag är och så är det bara.
-Ska jag lyckas eller misslyckas?
-Jag ljuger för att slippa tjafsa och jag mår bra av det. Varför? 
-Nej, nu känner jag pressen jag måste lyckas. Hon tror ju på mig.

(Hon = olika personer)


Sönderspelar.

Nu får det vara nog, jag måste sluta lyssna på musik.
Okej, inte helt. Men jag måste skära ner på lyssnadet.
Öronen måste få vila och jag måste se till så att jag
slutar spela sönder alla låtar som är så bra.
Just nu är Breaking Benjamin - Rain offret.
Har enbart lyssnat på den låten idag, det är illa. Även
om jag börjar bli less kan jag inte sluta lyssna. AH!


Uppspelt.

Igår spelade vi curling på idrotten. Eller säger man spela curling? Hm, tål att funderas på.
Hur som helst så var det verkligen riktigt roligt! Det var svårt man lättare än vad man trodde. Som roligast var det då jag hade tur. En gång fick jag till en perfekt sten, jag blev så uppspelt så att jag ville att alla skulle se vad jag hade lyckats med. Tyvärr så hade Martina också flyt så hon lyckades flytta på min sten en aning, men jag var lika glad ändå. Nästa gång jag spelar(?) curling blir väl i nästa liv. Tyvärr.

Om man bortser från curlingen så var gårdagen riktigt deppig. Alla var hängiga och pratade lågt. Vad det berodde på har jag ingen aning, men jag drogs så klart med. Blev hängig, trött och lat. Maria ringde och fråga om jag ville fara och styrketräna med henne, men så lat som jag var så tacka jag nej även om jag inte hade någonting annat för mig. Illa Malin!

Måste bara skryta om att jag lyckades svara på alla samtal som kom till min mobil igår. Dom som känner mig väl vet att jag är riktigt duktig på att inte svara. Igår hade jag dessutom inget ljud på, men ändå lyckades jag. Otroligt.

Under lunchen igår pratade jag, Kajsa och Annie om tatueringar. Jag vill ha en!  Vill ha något som jag känner är jag, men vad det skulle vara vet jag inte? Börjar fundera smått på små vingar bak i nacken, men tills dess att jag har råd med det så har jag nog ändrat mig ett x antal gånger.
 
Idag var jag ledig från skolan och brosan var sjuk så vi har suttit fastklistrade framför datorerna och beställt hem massor med varuprov på parfym, godis, hudkrämer m.m så nu får vi se vad som hamnar i postlådan. Nu har jag ont i ögonen, undra vad det kan bero på?

Robyn

Hur många gånger tänker man inte allt livet var lättare förr? Ofta, nästan för ofta. Vi måste lära oss att leva i nuet. En sak som jag och Emma började snacka om i fredags var hur löjlig man var då man var liten.
Vi började tänka på sommaren vi var i min stuga och tävlade vem som var mest lik Robyn. Hallå, hur löjligt är inte det? Inte kom vi överrens heller, Emma tyckte att hennes frisyr liknade mest medans jag tyckte att jag min frisyr liknade Robyns mest. Sedan så tyckte jag att jag dansade mer likt Robyn än vad Emma gjorde. MOHAHAHA:D

Ska jag vara riktigt ärlig så tror jag Emmas frisyr liknade Robyns mest. Jag kunde bara inte erkänna det då:)

Robyn


18/3

18/3
Emma & Jag.

Cotton-Eye Joe

Fredag
Var hemma och latade heeela dagen. På kvällen begav jag mig till Emma, vi gick till Maxi och handlade onyttigheter och sen bänkade vi oss framför tv:n. Vi hade planerat att vi skulle se en skräckis men vi lyssnade på gamla låtar istället. Cotton-Eye Joe, så skön låt:)

Lördag
Stiger upp och far sedan till campus och där sitter jag i seket nån timme. Det var handikapp-innebandy, riktigt underhållande:) Det är så roligt att se hur dom uttrycker sina känslor.
Sedan gick jag på stan med Emma och handlade lite inför kvällen.
Kommer hem och tar det lungt en timme sedan sticker jag och mina syskon till dallas och äter, mums vad gott det var med en tacotallrik:)
När vi kom hem tog jag och gjorde mig klar inför kvällen. Tack gode gud för mitt lokalsinne, utan det hade inte jag och Emma hittat till förfesten själva:)
Det var en mycket, mycket rolig kväll. Var längesen jag hade så roligt på en förfest. Cotton-Eye Joe satte fart på alla.
Vi stack till Olles och det var det massor med trevligt folk. John kom och berätta att jag vann Melodifestivalen, så det är jag som ska sticka till Athen och inte Carola:P
Vid två gick jag, Emma och Macke till Frasses och åt sedan gick vi hem. Japp, vi GICK hem i halkan och "snöstormen".

Söndag
Jag somnade inte "helt" klockan 09.30 och sov till 14.00 steg upp och satte mig vid datorn. Efter ett tag började jag må illa så jag gick och la mig, sov från 15.00 - 17.00. Gick ner och åt sedan gick jag och la mig igen. Somnade strax efter 21.00 och sov tills 07.00 i morse. Heja Malin:)


Drottning.

Idag har broder lärt mig spela blinka lilla stjärna på gitarr. Jag är duktig:) Imorrn ska jag lära mig nationalsången, vi får se hur det går. Men jag är hur som helst bäst.

På träningen idag vann jag strafftävligen och en annan tävling. Mitt lag vann "turneringen", jag är het för tillfället alltså:) Men jag kom igång för sent, säsongen är redan slut:(

Bäst i klassen.

Idag hade vi en sån där dag då man fick tillbaka ett prov på varje lektion. Okej, vi hade bara två lektioner men ändå. Först fick vi tillbaka naturkunskapen, provet om genetik. 

Max = 40
G = 24
VG = 30
MVG = 36

Jag = 33p
Jag är stolt (men inte nöjd) och jag hade bäst resultat av alla i klassen. Aldrig förr har jag haft det, på ett matte prov var det en som hade bättre än mig, men denna gång var jag bäst. Jippi:D Det är en skön känsla:)  

Nästa lektion var det dags att få tillbaka psykologiprovet. Provet jag verkligen inte var nöjd över. Var stressad och min "fantasi" var inte på plats då vi gjorde provet. Men på nått sätt lyckades jag få VG.
Det är störande att veta att man kan allt, men provet är konstigt och allt blir bara kaos.  


Isfotboll.

Igår på bussen satt jag och dagdrömde. Jag kan rekommendera att inte dagdrömma på en buss, man missar lätt sin busshållsplats. Det var faktiskt exakt vad jag gjorde, men som tur som jag har bor jag "mellan" två busshållsplatser. Blaha.

Idag sken solen, jag var glad. Vi spelade skobandy och isfotboll på idrotten. Finns det nått roligare än det? Typ inte. Jag var som vanligt bäst, jag gjorde till och med 2mål då vi spelade isfotboll. Jag är stolt över mig själv:)

Snart somnar jag men ändå vill jag inte gå och lägga mig. Blä.

Partaj på lördag. Längtar som satan, har tyvärr lovat att jag ska vara på G som aldrig förr:)

Ångest.

Söndag, söndag, söndag. JIPPI. 
Jag hatar verkligen söndagar!! Jag känner mig alltid så nere och inte är det något undantag ikväll. Nu har jag ångest för allt jag sa att jag skulle göra under lovet men inte har gjort. Blir att stressa med allt för att hinna det klart. Bra Malin, mycket bra.  

3 pers.

Vi fortsätter att bli förvånade över hur stor våran soffa är. Jag, mamma och pappa låg i den och sov, det hade aldrig gått i vår gamla soffa, där kunde knappt två ligga och ändå var den soffan inte liten:P

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Det där måste vi göra om. Vi ses alldeles för sällan nu:/
bruttor
Sanna, Mika & Emma. Ni är omtyckta;P

Saffranskaka.

Om ett tag ska jag fara till Sanna. Det ska bli trevligt:)
Det var ett tag sen man träffade henne, Mika och Emma.

Åt nyss en bit nybakad saffranskaka. Mums!


Eeze

Hade trevligt igår. Var i Umeå på stan med syrran. Även om det blev lite tjafs i början av dan så funkade det:) När vi kom hem dunkade huvudet. Ahh!!!!!!!!!
Blev inte så mycket gjort. Somnade kvart i nio. Jopp, 20.45 somnade jag.

Idag var mamma snäll och köpte Eeze till mig, förhoppningsvis så ska den hjälpa mot min migrän.
12 tabletter för 170 spänn. Billigt.

Orättvist.

Där sprack den drömmen. Fan.

Varför ska allt vara så orättvist? Blä blä blä.

Vi vann idag, med hela 5-1 mot seriesegrarna. Snacka om att vi var bäst!:D
Själv gick det skit, kändes som att jag aldrig gjorde nått.

Jag känner att jag är positiv idag.
Jag är alltid positiv på söndagar.
 
Zzzzz.

Underhållning.

Big Brother - Jessica & Wenche
HZC - alla

= underhållning på hög nivå.

Sommar.

2003
Jag, Maja och Athena i Sannas stuga sommaren 2003

sommar
Sanna och Mika i Sannas stuga sommaren 2004.

syster
Syrran på Silja Symphony sommaren 2005.

Coincidence.

Jag erkänner. Jag såg på Ricki Lake idag.
Där nämnde de bland annat "hotornot" dvs. USAs motsvarighet till snyggast.se.
När jag satt vid datorn och inte hade något att göra så gick jag in på snyggast.se. 

Nu sitter jag och är inne på apberget. En tjej säger att hon är en 18-årig partytjej.
Kollar på hennes bilder och känner igen henne.
Henne såg jag ju på snyggast.se, men.. där var hon ju 16år.

Resten kan ni nog räkna ut själv.


Happy.

Det förra inlägget lät så negativit så jag tänkte att jag måste skriva nått glatt också.

För jag är faktiskt glad!=D
Glad för att det är lov=D
Glad för att jag tränar världens goaste flickor!=D
Glad för att syrran vill följa med mig till umeå=D
Glad för att jag får vara ensam hemma imorrn=D

Det finns mycket jag är glad för.
Men det finns saker jag önskar jag kunde vara gladare över.

Men who cares?=D


Halsont.

Han får mig att komma ihåg det där året.
Det är då han nämner det jag vill gråta.
När jag tänker tillbaka på den tiden själv känner jag inget.

Han gör så att jag får ont i halsen.
Ingen kan få mig att gråta såsom han.
Bara han vet hur jag hade det.

Han hjälpte mig mer än någon annan.
Jag tackar han med hela mitt hjärta.

Klaga.

Det enda jag har gjort idag är att klaga. Idag var ingen bra dag.
Inget stämde, allt vara bra fel.
Imorrn blir det bättre, 10.45 startar lovet.

Jag känner inte längtan av något, men jag känner saknaden.
Över vad? Who knows?