Barnunge.

Träffade Frida igår, riktigt trevligt:)

Satt i en busskur och väntade på bussen, då kom en liten flicka och började peta på mig. Sen undrade hon om jag hade någon lillasyster. Jag svarade med att jag hade både en lillasyster och en lillebror som var 17 och 15år. Efter en lång betänketid sa hon "men då är de ju inte dina småsyskon" aj.. ser jag verkligen ut som en barnunge??
Sedan undrade hon om jag brukade slänga skräp på marken.. haha, vilken fråga:)
Det visade sig att vi skulle åka samma buss.. najs. I bussen satte hon sig framför mig och började fråga om mitt namn och min ålder. När jag sa att jag var 19år så fick hon en fin reaktion..... "oooooj".
Haha:P

Nu är jag på skolan och nästa lektion är inte förrän 12.10.. jobbigt!! Tror att jag ska gå in till stan. Eller.. det snöar typ? Då kanska det blir bussen istället.. vi får se.
Tjao!

Fotograf.

Sitter på skolan och väntar på att matsalen ska öppna.  Vi fick sluta historian 45min tidigare. Inte illa!
Redovisade om svenska kolonier och gissa vad som händer i slutet. Jag kollar ut genom ett fönster och ser att det är någon som tar kort, på mig! What tha!!


Kanske ska ta och berätta lite om helgen. I lördags var det alltså dags att fira Mika som fyllt hela 19år:)
Vi var hos Sanna och åt tacos och partajade loss. Det var riktigt trevligt:) Men jag börjar fundera varför jag utsätter mig för att vara så seg dagen efter. Det är jobbigt. Men jag gissar att man får ta den smällen:)
 

Läste om våran match(förlust 1-4) i tidningen idag. "Det var stundtals slarvigt i försvaret". Då man läser något sådant är det skönt att veta att man inte var inne på något baklängesmål.

Vinnare 2005.

Se & Lär

      Vinnare

Sospechoso.

Ville verkligen inte till skolan idag. Satt på bussen och vill bara hem. Jag var duktig, jag for till skolan ändå. Där hände det som vanligt inte så mycket.

Sedan stack jag till stan för att köpa toning. Gick till Frida och frågade henne om hon hade något tips. Det hade hon inte. Men en kille som satt där kom genast med tips, först skulle jag blondera mig. Men näe. Då tyckte han att jag skulle slinga det, exakt vad jag funderade på. Sen så var det frågan om vilken färg jag skulle ha på slingorna. Röda tyckte han.. men ingen ville hålla med honom:) 
Jag köpte någon röd/brun färg.. och sen ska jag kanske slinga det? 

Under kvällen har har jag först tränat med f.90, höll i en del av träningen också. Gick bara fint:) Sen var det träning med laget. Vi körde någon slags blandad träning med j18 herrarna. Det gick rätt så fint:) 

Just nu sitter jag och pratar med några jag inte alls vet vilka det är. 
Började att snacka med Frida på msn, men det var nog inte Frida som satt där.
Vilka jag nu än pratar med så snackar dom om att äta fika imorrn. What? 
Får prata med Frida sen och ta reda på saken.
 


Failed.

Varför ger jag mig in på det? Det slutar ändå alltid på samma sätt.
Drömmarna blir större för varje dag och aldrig kommer de att uppfyllas.

Det kommer att sluta med att:
sorgen ersätter glädjen
tårarna ersätter skratten
hatet ersätter kärleken


Men ändå fortsätter jag.


Bror.

Bror
år 1993

Syster.

syster
år 1994

Empatado.

Det blev en mycket spännande match må jag säga.
Den slutade 5-5, vi skulle ha vunnit.

Argumentation.

Igår for jag och hjälpa Kajsa att panta burkar, hela 480st faktiskt.

Idag lämnade jag äntligen in min argumentation. Idag började jag på min andra argumentation. Om två veckor ska jag göra en tredje argumentation. Jag kommer att bli proffs på att argumentera.

Ah, snart smäller det. Match mot Clemensnäs. Ahh!

Sa mirë.

tortellini

 Tänk att mat kan göra en så glad.

Skola.

Sitter på skolan och skriver fakta och tankar om hur jag har blivit den jag är idag.
Det är tragiskt.
Jag inser hur ofta jag har varit ensam. Även om jag inte varit ledsen över det är det tragiskt.

Till Tonje.

Brev
året är 1997. Jag är så stolt över det här brevet. Verkligen!:)

Dove - Real Beauty

Dove.
  

Traktor.

Emma smörjde in mitt lår med linnement då kom Anna förbi. "Men Malin då... tur att man är ung" 
Haha, tack för den Anna!:P

"Spid4, eran naturkunskaps lektion är inställd" Lina gick och frågade varför. "Dags traktor har frusit". Den där Dag är ju speciell, han kör alltså traktor till skolan:)



Konstverk.

Skön

En bild jag såg på apberget. Den är unik.

Pladask.

Skolan började alltså igår. Det var jobbigt att stiga upp. Men jag klarade det!:)
Så smarta som dom är på skolan så ska vi tydligen har filosofi samtidigt som svenskan. Lycka till!

På träningen igår så fick Edit mig på fall, jag föll verkligen pladask för henne. Hon bara stod och skrattade, men jag måste erkänna att det var roligt:)

Idag har jag varit ledig, som alla andra onsdagar. Skönt!


-15.

Igår var det -15 grader, kallt. Jag tog på mig täckbyxor (allas), eriks jacka, linas skor, pappas mössa och mina vantar och gick och vandra med mamma. Det var riktigt skönt!

Det var allt jag orka berätta:)

Malin.

3


Lördag.

Otroligt nog är det lördag. Herre så tiden går fort.

Har just spelat alfapet. Jag vann!!!:D

Alla är hos Tony och partaja. Men jag valde att stanna hemma och ha de mysigt:)
Tjing tjong!

...

nice


Fredag.

Snart är lovet slut. Okej, jag går bara tisdag och torsdag till veckan, men ändå:)

Fick 492 poäng idag då jag spelade betapet. Helt otroligt!

Var hos Sanna ikväll. Där var även Linnea, Linnea, Anna, Mika och Macce.
Såg på "November". Haha, det är allt jag säger dom den thrillern.

november
Den bästa film jag sätt och då är jag riktigt ironisk.

En dag.

skrov,film,alfa

Detta säger det mesta om min dag.

De bästa.

Idag började min dag som vanligt med "Missing" och leverpastejmacka. Mums:)

Slappade enda fram till klockan 19.40. Då var det dags att göra sig klar för träningsmatch mot HIBK, dom spelar som sagt i div.1 och vi i div.2. Sist vi möttes var innan jul, då vann dom med 9-2. Så det skulle bli en spännande match. Josse sa att dom skulle vinna med 20-3. Det var ju snäll att hon trodde att vi skulle göra mer mål den här gången i alla fall:) Men jag tippade på 8-3 till dom. Hade halverst rätt. Dom vann med 8-5. Vi var duktiga:) Med tanke på att det bara är ett lag i div.1 som lyckats göra 5mål på dom så var vi verkligen duktiga:) Jag är så stolt över laget:D

Laget
De bästa!

Efter matchen så tog jag och skjutsade hem Mika, Sanna och Emma. Dom är så söta:)

Nyårs.

Klockan 17.30 hämtade jag upp Emma, det efter att ha virrat runt i Kåge för att syrran inte är så duktig på att ta åt sig vägbeskrivningar. Även om det var jobbigt att köra runt där så skrattade jag ändå åt Lina, hennes förklaringar till Amanda om vars vi var, var allt annat än lätta att förstå:)  (det till höger är det ett gult hus till vänster, till höger är det en väg och där är det träd)

Ajja, åter till kvällen. Jag och Emma tog och gjorde oss klara innan middagen. Till förrätt serverades det räksoppa, den var god men lite för stark. Till varmrätt blev det någon sorts potatisgratäng, oxfilé och flamberad pepparsås, helt underbart gott!!:)
Förrätten var åkerbärsparfä. Gud vet hur det stavas, så varför inte stava så som det uttalas?:) Som vanligt var det som att vara i himlen då man åt det:)

Efter att vi ätit klart hade klockan hunnit bli 22.00. Vi tog på oss ytterkläderna och sen bar det iväg. Vi gick och gick.. men det gick fortare än vad jag förväntat mig. Då vi kom till Statiol så ringde vi till Maria, men nej hon ville inte svara. Vi började få lite panik, vars skulle vi vara då klockan slog 00.00?

Emma ringde till Marcus, han kom och hämtade oss vi följde med honom och två andra till Bureå. Maria ringde då vi satt i bilen. Typiskt. Men vi bestämde oss för att fara till Bureå ändå. Dom sa ju att det var värsta festen där. Haha, varför lyssnade vi på dom? Där satt det några tråkiga tjejer i en soffa. JIPPI! Klockan blev 00.00, skål, skål! Efter några minuter så gav vi upp. Vi for in till stan igen.

Sen gav jag upp. Jag for hem. Men jag var glad ändå:) Det hände mer än vad jag förväntat mig.
Hemma satt jag och värkte i mig chips och dipp och lyssnade på onyktra föräldrar. Mina och andras:)

Jag var nöjd med min nyårs ändå. Den kanske inte låter så trevlig, men konstig som jag är så tyckte jag att den var bra:)

Nyårs